10 contoh soal ridd...
 

10 contoh soal riddles dan jawabannya  

  RSS

Yola Destya
(@yola)
Eminent Member
Joined: 10 months ago
Posts: 35
26/04/2019 9:34 pm  

1)       How many letters are there in the alphabet?

Answer: Eleven. 

2)       Which month has 28 days? 

Answer: All months have at least 28 days, some have 30, the rest have 31. 

3)       What is the poorest bank in the world?

Answer: The river bank. 

4)       What has nothing but a head and a tail?

Answer: A coin. 

5)       Which room has no doors and no windows?

Answer: Mushroom. 

6)       What starts with E, ends with E and only has one letter?

Answer: Envelope. 

7)       What letter is a vegetable?

Answer: P for pea. 

8)       What has many keys but can't open any doors?

Answer: A piano! It has 88 keys but can't open any doors. 

9)       What car is spelled the same forwards and backwards?

Answer: Race car! 

10)    What flies around all day but never goes anywhere?

Answer: A flag. 


Quote
Share: